Εκδόσεις Roboly

Ελληνικά Français
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
Εκδόσεις Roboly
Καλώς ήρθατε
Κατηγορίες
Μέθοδοι
Γραμματικές
DELF / DALF
Sorbonne
ΚΠΓ
Πανελλήνιες εξετάσεις
Λογοτεχνία

DELF / DALF » DALF Niveau C1
Εκδόσεις Roboly - DALF Niveau C1

Πατήστε εδώ για μεγένθυνση

DALF Niveau C1


Συγγραφέας: Joseph Roboly – Dimitri Roboly

ISBN: 960-8499-80-1

Τιμή: € 28,62
Περιγραφή:

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζουν τις εξετάσεις του επιπέδου C1 του DALF. Δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο προετοιμασίας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά και ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Απαρτίζεται από τρία μέρη: τα θεματικά μαθήματα, την ακουστική κατανόηση και τα προτεινόμενα τεστ. Στην εισαγωγή παρουσιάζεται εκτενώς το περιεχόμενο του επιπέδου C1, οι απαιτούμενες δεξιότητες, η διάρκεια των εξετάσεων, η βαθμολόγηση, ο τρόπος αξιολόγησης και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων. Το πρώτο μέρος αποτελείται από 8 θεματικά μαθήματα: καθένα από αυτά περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων γραπτής κατανόησης, ακουστικής και γραπτής έκφρασης. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στην ακουστική κατανόηση και αποτελείται από 40 ηχογραφημένα αποσπάσματα: 10 μεγάλα και 30 μικρά. Τέλος, στο τρίτο μέρος, προτείνονται 3 τεστ υπό μορφή εξετάσεων, με σκοπό τη μεγαλύτερη εξοικείωση των μαθητών.

Όλα τα μαθήματα και τα τεστ αυτού του βιβλίου έχουν ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες του Διεθνούς Κέντρου Παιδαγωγικού Σπουδών (CIEP) και είναι εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου αναφοράς για τη γλώσσα.
Επιστροφή

2023, Editions Roboly Υλοποίηση: Βουτσίνος Αντώνης