Εκδόσεις Roboly

Ελληνικά Français
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
Εκδόσεις Roboly
Καλώς ήρθατε
Κατηγορίες
Μέθοδοι
Γραμματικές
DELF / DALF
Sorbonne
ΚΠΓ
Πανελλήνιες εξετάσεις

DELF / DALF » DELF Niveau A2
Εκδόσεις Roboly - DELF Niveau A2

Πατήστε εδώ για μεγένθυνση

DELF Niveau A2


Συγγραφέας: Dimitri Roboly

ISBN: 960-8499-70-4

Τιμή: € 26,09
Περιγραφή:

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζουν τις εξετάσεις του επιπέδου A2 του DELF. Δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο προετοιμασίας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά και ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Απαρτίζεται από τρία μέρη: την παρουσίαση του DELF A2, τα θεματικά μαθήματα και τα προτεινόμενα τεστ. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται εκτενώς το περιεχόμενο του επιπέδου A1, οι απαιτούμενες δεξιότητες, η διάρκεια των εξετάσεων, η βαθμολόγηση, ο τρόπος αξιολόγησης και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από 8 θεματικά μαθήματα: καθένα από αυτά περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων ακουστικής και γραπτής κατανόησης, ακουστικής και γραπτής έκφρασης. Τέλος, στο τρίτο μέρος, προτείνονται 6 τεστ υπό μορφή εξετάσεων, με σκοπό τη μεγαλύτερη εξοικείωση των μαθητών.

Όλα τα μαθήματα και τα τεστ αυτού του βιβλίου έχουν ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες του Διεθνούς Κέντρου Παιδαγωγικού Σπουδών (CIEP) και είναι εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου αναφοράς για τη γλώσσα.
Επιστροφή

2019, Editions Roboly Υλοποίηση: Βουτσίνος Αντώνης